Відбувся відкритий шаховий турнір с. Озерної, присвячений Героям Небесної Сотні. Учасники хвилиною мовчання пом’янили тих, хто віддав своє життя під час Революції Гідності. В урочистому відкритті взяв участь голова ОТГ Б. Наконечний.

Фото без описуУ турнірі з’явилося 25 любителів древньої гри, які визначили переможця і володаря кубка у дев’яти турах. Ним став залозеччанин Василь Демчук, який у підсумку набрав 8 очок. На очко відствав Роман Радь(Гаї Розтоцькі). А замкнув трійку призерів Павло Чапайло(Залізці) – 6,5 очок.

Організатори турніру(Зеновій Стельмах) передбачали грамоти і призи для озернянців, які покажуть  найкращі результати. Ними стали: Петро Горпинюк – перше місце, Ігор Гринів – друге місце, Орест Продан – третє місце.

Серед ветеранів найбільше очок набрав Володимир Горин (Кальне). Володимир також святкував перемогу у бліц-турнірі, випередивши зборівчанина Михайла Фая та Андрія Метельського (Озерна).

Не обійшли увагою організатори найстаршого учасника Михайла Продана (Осташівці) та наймолодшого - Володю Власенка(Славна).

Окремо хочеться відзначити Ольгу Ковбасник – єдину жінку, яка виступила на турнірі. Ольга зіграла дуже гідно, набравши 6,5 очок, і тільки за додатковими показниками не стала призером.

Приємно було бачити на турнірі підприємця Андрія Уніята. Саме завдяки його допомозі учасникам були створені чудові умови для гри.